Proprietara unei mari companii de cosmetice ― Kylie Jenner, membră a familiei Kardashian, s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de pe Instagram, aceasta câștigând câte 1,25 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat. 

Acest termen de “influencers marketers” este folosit pentru a descrie persoanele care influențează o anumită generație, în general de peste 10.000 de urmăritori pe Social Media.

Ei pot fi oricine, de la oameni normali, cu o audiență mai mare decât media, până la liderii de opinie dintr-o anumită nișă care nu au o audiență impresionantă dar care influențează și crează tendințe în Social Media.

Acesta este al doilea an consecutiv în care Kylie Jenner ocupă prima poziție în topul realizat de Instagram.

Tânăra în vârstă de 22 de ani are peste 153 de milioane de urmăritori pe Instagram și a fost declarată de Forbes liderul miliardarilor care și-au făcut averea pe cont propriu, mulțumită liniei sale de produse cosmetice, Kylie Cosmetics.

Potrivit analiștilor, prezența pe rețelele de socializare a lui Kylie Jenner este o afacere în sine, valoarea acesteia crescând cu 27 de procente în cursul ultimului an. Specialiștii au ajuns la această concluzie după ce au luat în considerare mai mulți factori, inclusiv implicarea publicului, numărul persoanelor care o urmăresc și frecvența postărilor.

  • Pe locul al doilea al clasamentului se află Ariana Grande, ale cărei mesaje sponsorizate pot ajunge până la 996.000 de dolari.
  • Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo completează podiumul celor mai bine plătite personalități de pe Instagram, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975.000 de dolari.
  • Pe locul al patrulea se află sora și colega de reality show a lui Kylie Jenner ― Kim Kardashian, cu 910.000 de dolari pentru un mesaj sponsorizat.
  • Pe locul al cincilea se află cântăreața Selena Gomez, cu 886.000 de dolari pentru un mesaj sponsorizat.

Articolul următor

Social Media: Tactici Pentru a Creste Vizibilitatea Online

sâm ian. 4 , 2020
Share on Facebook Implicarea activă a publicului în social media este poate cea mai simplă și rapidă modalitate de a crește nivelul de vizibilitate a […]